Modificări la circulaţia trenurilor în perioada 28 aprilie – 7 mai

download (1)CFR Călători schimbă programul de circulaţie a trenurilor în perioada 28 aprilie – 7 mai 2013,  pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri evaluat cu ocazia mini-vacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte.
Conform unui comunicat al CFR Călători, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai folosite rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar şi mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane.
În acelaşi timp, în unele zile libere din perioada 1 – 6 mai, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior – InterCity şi InterRegio, dar şi unele trenuri Regio.
Compania reaminteşte pasagerilor că pot beneficia de reduceri la transport.
Privitor la programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR, în perioada 1 – 6 mai, toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise, exceptând ziua de 3 mai, când vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00 – 17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău.
CFR Călători propune pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să ceară informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Transporturi, Transporturi feroviare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s