Decorarea secretarului general al Consiliului European, Thorbjørn Jagland

download (2)Secretarul general al Consiliul European, Thorbjørn Jagland, a afirmat că președintele Traian Băsescu este protectul Constituției și al statului de drept din România.
Este o mare onoare să primesc această decoraţie din partea dumneavoastră. Vă consider un bun prieten al meu şi al Consiliului Europei şi o persoană care a servit România şi, pot să spun, (care este n.r.) cu cel mai mare nivel de integritate protectorul Constituţiei şi statului de drept în această ţară. 
Este o mare plăcere să primesc această consideraţie acum, când pot constata că România este o democraţie stabilă şi are un parcurs mult mai bun decât alte ţări din această regiune, inclusiv din punct de vedere economic„, a declarat Jagland.
Thorbjørn Jagland a primit din partea șefului statului Ordinul „Steaua României”. Un alt oficial european decorat la Palatul Cotroceni a fost Thomas Markert, secretarul Comisiei de la Veneţia, care a primit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de comandor.
Președintele României, Traian Băsescu a afirmat că este onorat să decoreze doi oficiali europeni care au ajutat la integrarea României în Uniunea Europeană.

Acest articol a fost publicat în Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s