Acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru 2013

tratament balnearPe Agenda şedinţei Guvernului României din 20 martie 2013 a fost inclusă HOTĂRÂRE privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru 2013, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice.
Prezenta Hotărâre a fost aprobată şi  include numărul total al biletelor de tratament balnear acordate în anul 2013 prin sistemul organizat şi admnistrat de Casa Naţională de Pensii Publice, care poate fi finanţat din bugetul asigurărilor sociale de stat. Acesta se stabileşte în urma finalizării procedurii de achiziţie respectând legislaţia în vigoare, în corelaţie cu raportul preţ/bilet practicat de către operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie.
Numărul biletelor de tratament balnear ce se acordă gratuit categoriilor de persoane beneficiare conform legii, precum şi categoriilor de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale se stabileşte prin aplicarea unui procent de maxim 15% la numărul total de bilete de tratament. Numărul locurilor pentru tratament balnear prin Casa Naţională de Pensii Publice ar fi de 50.000, la care ar putea să se adauge locuri puse la dispoziţie de operatorii interesaţi.
Obiectul de reglementare al hotărârii il constituie acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru anul 2013, prin sistemul organizat şi administrat de CNPP şi nu vizează pentru anul 2013 acordarea biletelor de odihnă.

Acest articol a fost publicat în Asigurari sociale, Pensii, Sanatate, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s