15 mai 2013 – finisarea procesului de reorganizare a direcţiilor de sănătate şi caselor judeţene

imagesPână la data de 15 mai 2013 va fi făcută reorganizarea şi restructurarea direcţiilor de sănătate publică şi a caselor judeţene, urmând să plece efectiv în şomaj cel mult 4, 5 – 6% din angajaţi, a afirmat ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Astfel, el precizează că, conform estimărilor, prin reorganizare se vor face economii în jur de 50 de milioane de euro, bani care ar urma să fie direcţionaţi strict către programele naţionale de sănătate.
„Pe plan local, la nivel de judeţ, vom lăsa un fel de birouri, de oficii, care să aibă două scopuri importante: unu – să facă legătura cu cetăţeanul, un fel de relaţii publice, şi doi – să poată să monitorizeze la nivel local modul în care se derulează contractele, pentru că ne interesează ca acele contracte între casele de asigurări, care vor fi regionale sau direcţiile regionale, se îndeplinesc conform clauzelor din contracte”, a afirmat ministrul.

Acest articol a fost publicat în Asigurari sociale, Sanatate, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s