Trecerea podurilor peste Dunăre mai scumpă

download (2)Începând cu 2 februarie vor fi actualizate tarifele de trecere a podurilor peste Dunăre prin majorarea acestora. Această majorare afectează şoferii, cu excepţia motocicliştilor care vor fi scutiţi de taxă.
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a stabilit următoarele tarife de  utilizare a podurilor dunărene, pentru vehicule de transport persoane cu cel mult 8+1 persoane pe scaune, inclusiv conducătorul auto şi pentru autoturisme, la o singură trecere:
* Giurgeni – Vadu Oii – între 10 şi 11 lei;
* Feteşti – Cernavodă – între 12 şi 13 lei.
Pentru trecerile multiple CNADN oferă reduceri prin achiziţionarea biletelor preplătite pentru 20 de treceri, achiziţionarea biletelor  preplătite pentru riverani pe perioadă de 3 luni, şi posibilitatea trecerii fără achitarea tarifului de trecere în „Ziua Podului” – o zi în an pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone.
Persoanele interesate de obţinerea unor informaţii suplimentare pot apela la site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale – http://www.cnadnr.ro (secţiunea Informaţii Transporturi Rutiere – Acte Normative şi pe pagina principală), unde urmează a fi afişată procedura şi cererea de emitere a biletelor de treceri multiple pentru riverani.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s