Planul naţional de locuri de muncă, discutat la Ministerul Muncii cu FMI

FMITema de bază de discuţie între reprezentanţii Ministerului Muncii cu delegaţia FMI, a fost Planul naţional de locuri de muncă şi stimulentele acordate în domeniu. În cadrul acestei intrevederi reprezentanţii FMI au dorit să analizeze din punct de vedere tehnic politicile pieţei forţei de muncă, fiind luate în discuţie două subiecte, respectiv planul naţional de locuri de muncă, măsurile incluse şi stimulentele în materie de creare de locuri de muncă.
Pentru săptămâna viitoare sunt programate alte două întâlniri ale reprezentanților Ministerului Muncii cu delegația FMI. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, Iolanda Stăniloiu, a menţionat că în cadrul acestor discuţii vor fi abordate mai multe subiecte, ca: evaluarea stadiului de realizare a acordului cu organismele internaţionale, consumatorul vulnerabil, venitul minim de inserţie, care ar trebui să fie aplicat din 2014 sau 2015, sustenabilitatea sistemului de pensii publice, efectele legii pensiilor la doi ani de implementare, salarizarea unică, stadiul proiectelor privind ocuparea şi modificarea Codului muncii.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Domeniul muncii - asigurari sociale - pensii, Economie, Piata muncii, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s