Procedura de predare-primire a amplasamentelor terenurilor constituite în perimetre de ameliorare şi de transfer al obiectivului de investiţie

perimProcedura de predare-primire a amplasamentelor terenurilor constituite în perimetre de ameliorare şi de transfer al obiectivului de investiţie a fost aprobată prin Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr. 4017/2012, act normativ potrivit căruia procedura se va aplica de către autoritatea contractantă, astfel cum este aceasta definită de OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de către alte entităţi.

Procedura de predare-primire a amplasamentelor terenurilor constituite în perimetre de ameliorare se aplică în următoarele situaţii:
a) la începerea lucrărilor de reconstrucţie ecologică;
b) la finalizarea lucrărilor de reconstrucţie ecologică, după constatarea reuşitei definitive a plantaţiei;
c) în cazul rezilierii contractului de execuţie a lucrărilor încheiat între autoritatea contractantă şi executantul lucrării.

Ordinul 4017/2012 conţine precizări detaliate privind predarea-primirea amplasamentelor terenurilor constituite în perimetre de ameliorare la începerea lucrărilor, a celor constituite în perimetre de ameliorare la terminarea lucrărilor şi transferul obiectivului de investiţie, precum şi o serie de dispoziţii finale.

Toate documentele care fac obiectul procedurii vor fi înregistrare individual la autoritatea contractantă în registrul de intrări-ieşiri documente. Prevederile noii proceduri se aplică şi în cazul perimetrelor care, până la intrarea sa în vigoare, au încheiat starea de masiv şi nu au fost predate către proprietar/administrator.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Bunuri - retrocedari - exproprieri, Economie și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s