Tarife aplicate de CNADNR

cnadnrxOrdinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 2220/2012 modifică Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 568/2010 pentru aprobarea unor tarife aplicate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A., cu completările ulterioare, stabilind ca noutate că sunt exceptate de la plata tarifului suplimentar de utilizare a drumurilor de interes naţional vehiculele specializate, inclusiv vehiculele care efectuează transportul acestora, care participă la acţiuni de deszăpezire sau în situaţii de urgenţă, calamitate, dezastre naturale, cauzate de fenomene meteorologice deosebite comunicate de Administraţia Naţională de Meteorologie prin cod portocaliu ori roşu.

De asemenea, sunt stabilite tarifele de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgiu-Ruse, cele pentru utilizarea podului peste Dunăre la Giurgeni – Vadul Oii, precum şi cele pentru utilizarea podului peste Dunăre la Feteşti-Cernavodă, fiind detaliate excepţiile şi modul de aplicare a tarifelor.

Ordinul 2220/2012 intră în vigoare în 30 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I şi mai prevede că tarifele achitate anterior intrării sale în vigoare rămân valabile şi nu se recalculează.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Transporturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s