Venituri crescute la furnizorii de servicii TV

default3În cadrul conferinţei „International Digital Forum”, preşedintele Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) Cătălin Marinescu, a declarat că veniturile furnizorilor de servicii de retransmisie TV prin cablu şi satelit, în primul semestru din acest an, au fost de 796 mil. lei (aproximativ 176 mil. euro), în creştere faţă de veniturile de 776 mil. lei înregistrate în aceeşi perioadă a anului trecut.
Numărul abonaţilor la serviciile de retransmisie TV, la jumătatea acestui an, era de 5,92 milioane. Este o creştere cu 2,9% faţă de luna decembrie 2011 şi cu 5,2% faţă de jumătatea anului precedent.
Din toţi abonaţii la servicii de retransmisie TV prin cablu şi satelit, 3,67 milioane utilizau servicii prin cablu, iar 2,21 milioane utilizau servicii prin satelit. În primul semestru din acest an, numărul de abonaţi la serviciile prin cablu a crescut cu 2,7% , iar cel al abonaţilor la serviciile prin satelit cu 2%, a spus Marinescu.

Acest articol a fost publicat în Economie, IT si comunicatii, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s