Ponta pregăteşte un „transfer surpriză” în Guvern

downloadÎntr-o campanie de teasing pe blogul personal, premierul Victor Ponta a informat că pregăteşte un „transfer surpriză” în echipa guvernamentală, fiind vorba despre o persoană care va atrage atenţia multora şi se va alătura Cabinetului.
„Românii trebuie să afle direct de la mine despre cine este vorba. De aceea, am hotărât să vă spun încă de azi (n.r. – duminică) că săptamâna viitoare pregătim un «transfer surpriză». Ni se va alătura, la nivelul echipei din Guvern, o persoană care, cu certitudine, va atrage atenţia multora dintre voi”, susţine Victor Ponta.
„Despre cine este vorba şi ce proiecte pregătim împreună veţi afla tot aici”, mai adaugă premierul, fără să precizeze persoana despre care face vorbire.
Totodată, la postarea de pe blog este ataşată o fotografie cu Victor Ponta şi o persoană mai scundă decât premierul a cărei identitate nu se poate desluşi, fiind prezentat doar conturul negru şi un semn de întrebare alb.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Politic și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s