Propunere de modificare a regulamentului pentru obţinerea permiselor de vânătoare

Ministerul Mediului și Pădurilor a elaborat şi propune dezbaterii publice proiectul de ordin pentru modificarea şi completarea Regulamentului pentru obţinerea permiselor de vânătoare, prevăzut în anexa nr. I la Ordinul M.A.P.D.R. nr. 539/2009 pentru aprobarea regimului permiselor de vânătoare.
Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se depun, în scris, la Ministerul Mediului și Pădurilor – Direcția Generală Păduri, B-dul Mărăști, nr. 61, clădirea ASAS, cam. 334, sector 1, București, în termen de 15 zile de la postarea acestuia pe site-ul mmediu.ro. Modificările şi completările aduse anterior Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 prin OUG nr. 102/2010 în ceea ce privește perioada de vânătoare pentru anumite specii de interes cinegetic au incidenţă asupra întrebărilor și răspunsurilor prevăzute în anexa nr. 6 la regulamentul anterior menționat, fiind înlocuită cu anexă nouă. De asemenea, în aplicarea regulamentului pentru obţinerea permiselor de vânătoare s-a constatat că anumite prevederi ale acestuia nu sunt clar formulate sau conțin pasaje echivoce ori sunt în dezacord cu legislația în vigoare. Aceste aspect au fost sesizate și de către Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România.
În aceste condiții, pentru eliminarea prevederilor care nu sunt formulate clar, fluent şi inteligibil și a celor care conțin pasaje echivoce, a fost elaborat proiectul de ordin pentru modificarea şi completarea Regulamentului pentru obţinerea permiselor de vânătoare, prevăzut în anexa nr. I la Ordinul M.A.P.D.R. nr. 539/2009 pentru aprobarea regimului permiselor de vânătoare.

Acest articol a fost publicat în Protectia mediului și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s