Bilete unice pentru metrou şi vehiculele RATB

Potrivit Metrorex, din 3 octombrie, bucureştenii vor putea circula cu bilete unice pentru metrou şi vehiculele RATB. Acestea vor fi de trei tipuri, în funcţie de durata de utilizare, şi vor costa între cinci şi 30 de lei.
Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa cinci lei, va fi valabil o oră de la prima validare şi va avea un număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).
Biletul unic multiplu cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea, va costa 30 de lei. Biletul va avea număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la RATB.
Călătorii vor putea circula şi cu abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare şi va avea număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate.
Noile bilete care reprezintă noi instrumente de plată puse la dispoziţia călătorilor, completează ofertele actuale ale RATB şi Metrorex, care rămân în continuare valabile.

Acest articol a fost publicat în Transporturi și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s