Parteneriat între Universitatea Politehnica Bucureşti şi Google

Urmând a fi promovate prin intermediul celui mai cunoscut motor de căutare pe internet, Universitatea Politehnica Bucureşti (UPB) va semna un parteneriat cu Google prin care studenţii UPB vor crea softuri cu obiectivele turistice din România şi instituţiile de învăţământ superior.
Rectorul UPB, Mihnea Costoiu a afirmat că softurile vor populariza şi cele mai importante realizări ale studenţilor pentru mediul economic.
„Joi, când country managerul Google va fi prezent la UPB, vom avea o ultimă întâlnire înainte de semnarea parteneriatului. Suntem în negocieri, pentru că vrem un parteneriat care să fie la dispoziţia studenţilor şi să fie avantajos pentru ambele părţi. De exemplu, discuţiile cu compania Google presupune realizarea unor softuri privitor la România.
Discutăm despre softuri care să se realizeze de studenţii universităţii, cu prezentarea României în ansambu. Vorbim despre obiective turistice, ale României pe Google, prezentarea universităţilor pe Google, prezentarea realizărilor deosebite ale studenţilor pentru mediul economic şi social, pe care le au în România”, a mai adăugat rectorul Costoiu.

 

Acest articol a fost publicat în Educatie, IT si comunicatii, Turism și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s