Exproprieri în Arad

Hotărârea Guvernului României nr. 832/2012 aprobă amplasamentul lucrării de utilitate publică „Reabilitarea liniei c.f. Frontieră – Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV paneuropean pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h” – secţiunea: Frontieră – Curtici-Arad – km 614 (tronsonul 1), potrivit hărţilor topografice prevăzute în anexa nr. 1. ( Anexa nr. 1 se comunică persoanelor fizice şi juridice interesate, la solicitarea acestora, de către Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – S.A., care este depozitarul acesteia, imposibilitatea publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hărţii topografice fiind determinată de impedimente de natură tehnico-redacţională.)
De asemenea, se aprobă declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică „Reabilitarea liniei c.f. Frontieră – Curtici-Simeria, parte componentă a Coridorului IV paneuropean pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h” – secţiunea: Frontieră – Curtici-Arad – km 614 (tronsonul 1), expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – S.A., lista cuprinzând imobilele supuse exproprierii, situate pe raza localităţilor Curtici, Şofronea, Arad, Vladimirescu şi Păuliş din judeţul Arad, proprietarii sau deţinătorii acestora, precum şi sumele individuale aferente despăgubirilor fiind prevăzută în anexa nr. 2.
Sumele individuale estimate de către expropriator sunt în cuantum total de 156 mii lei şi sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, conform Legii bugetului de stat pe anul 2012 nr. 293/2011, la capitolul 84.01 „Transporturi”, titlul „Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile (FEN) postaderare”, poziţia „Programe din Fondul de Coeziune (FC)”.
Planurile cu amplasamentul lucrării se aduc la cunoştinţa publică prin afişare la sediul consiliilor locale şi prin afişare pe pagina proprie de internet a expropriatorului.

Acest articol a fost publicat în Bunuri - retrocedari - exproprieri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Exproprieri în Arad

  1. Buna Ziua, Ma intereseaza anexa 2 pentru ca nu stiu daca in exproprieri va fi prinsa sau nu casa parintilor. Ma puteti ajuta, pentru ca nu am dat de ea pe net? Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s