AMTB incalcă actele normative referitoare la reglementarea serviciului de transport public local

AMTB favorizează mafia din taximetrie ce doreşte monopolizarea transportului de pasageri în zona metropolitană Bucureşti-Ilfov.
AMTB a fost încă de la început un moft politic al PDL creat doar pentru a smulge RATB-ul din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi nicidecum un proiect care să aiba ca referinţă centrala pasagerul, calitatea şi siguranţa unui transport public. Inclusiv din punct de vedere legal, AMTB încalcă acte normative în vigoare, ce prevăd în mod explicit cine poate reglementa aceste servicii şi ce înseamnî servicii publice, compensaţie.
Aceste asociaţii denunţă conducerea AMTB, aleasă în persoana lui Valentin Dobre, care a demarat modificarea proiectului ce vizează normele privind condiţiile de efectuare a serviciilor de transport public de persoane cu autobuzele în zona metropolitană Bucureşti. Astfel, nu vom scăpa de microbuze, minibuze şi de evaziune fiscală, de înghesuială şi de mizerie, pentru că în acest haos politic, Ministrul Transporturilor nu este interesat de ceea ce se întampla în subordinea lui.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s