Banca Mondială va acorda consultanţă Consiliului Concurenţei

În baza unui contract de 19,84 milioane lei (circa 4,44 milioane euro), finanţat în proporţie de 85% cu fonduri europene nerambusabile, Banca Mondială va acorda consultanţă Consiliului Concurenţei pentru eficientizarea activităţii.
Contractul a fost încheiat de Consiliul Concurenţei, în parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, şi Banca Mondială, instituţia internaţională urmând să acorde consultanţă în domeniul analizei operaţionale specifice concurenţei, în cadrul proiectului „Eficientizarea activităţii de aplicare a politicilor de concurenţă în corelare cu politicile sectoriale”.
Proiectul se va derula pe o perioadă de 24 de luni şi vizează, în principal, creşterea rolului Consiliului Concurenţei în elaborarea politicilor economice conform principiilor de concurenţă, promovarea practicilor europene în domeniu şi consolidarea capacităţii administrative a autorităţii de concurenţă.

Acest articol a fost publicat în Economie, International și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s