Notificarea cu privire la încheierea contractului de achiziţie publică/acordului – cadru

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a emis Ordinul nr. 136/2012 privind notificarea cu privire la încheierea contractului de achiziţie publică/acordului – cadru, act normativ ce stabileşte că autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, în cel mult 48 de ore de la data încheierii contractului de achiziţie publică/acordului – cadru, o notificare cu privire la contractul de achiziţie publică/ acordul – cadru încheiat. Transmiterea notificării se va efectua în format electronic, prin utilizarea aplicaţiei disponibile la adresa de internet http://www.anrmap.ro, modelul notificării fiind prevăzut în anexa nr. 1, care face parte integrantă din ordin.
Ofertantul declarat câştigător lezat de neîncheierea contractului de achiziţie publică/acordului – cadru în termenul legal prevăzut la art. 93 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare, are dreptul de a sesiza Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice. Transmiterea sesizării se va efectua în format electronic, prin utilizarea aplicaţiei disponibile la adresa de internet http://www.anrmap.ro, modelul sesizării fiind prevăzut în anexa nr. 2, care face parte integrantă din ordin.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Economie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s