Harald Psaridis pentru prima dată în România

Autorul cărţii “Der LEADER-MACHER” (The LEADER-MAKER), Harald Psaridis este pentru prima dată în România, despre cariera sa putând spune că înca din 1988 a fost antreprenor independent – în timp ce studia la Universitarea Donau Uni Krems și la Anthony Robbins Mastery University  – a construit structura de vânzare pentru unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa. În cadrul echipei formate și conduse de el, care număra peste 300 de cadre de conducere și peste 2500 de colaboratori , au fost consiliaţi aproximativ  100 000 de clienţi și s-au efectuat tranzacţii de aproximativ 6 miliarde de euro. Pentru construirea acestei “echipe de vis” a susţinut peste 10 000 de interviuri.
Şi-a construit cariera de succes ca lider, şi acum impărtășește cunoștinţele și experienţa sa în prezentări , seminarii și coaching. În 2010 a înfiinţat “ Leadership Company” cu ţelul clar de a dezvolta lideri și oameni de vânzări și de a le consolida și optimiza rezultatele şi „People & Skills Discover” în cadrul căreia descoperă folosind instrumente unice oameni cu adevarat talentaţi în domeniul vânzărilor.
De asemenea, în cadrul celei mai nou înfiinţate companii “Finanzschule” ( Şcoala financiară) predă împreună cu Gerald Hörhan cunoştinţe financiare transparente și revolutionare  pe care oricine le poate întelege și pune în aplicare.
În cadrul seminarului său din România, Harald Psaridis va explica sistemul de management cel mai de succes și eficient din lume, prin care puteţi dezvolta liderul din voi și vă puteţi atinge obiectivele și ţelurile. Iar dacă vă veţi însuși câţiva pași simpli, atunci veţi avea tot ce vă trebuie pentru :
– coordonarea și conducerea mai facilă și mai ales cu un success mai mare decât înainte
– identificarea și menţinerea colaboratorilor/angajaţilor mai motivaţi și mai activi pe viitor
– obţinerea unui grad mai mare de acceptare și asertivitate în echipa dumneavoastră
– ţelurile dumneavoastră – creșterea veniturilor, mai mult succes, dezvoltare personală – se vor îndeplini mai repede decâti v-aţi imaginat vreodată
– …și multe altele.

Detalii mai multe despre seminar si rezervari online: http://www.psaridis.experteuropean.ro/index.php?p=1_8_SEMINAR-IASI.

Acest articol a fost publicat în Diverse, Economie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s