Premierul a participat la o reuniune cu investitori germani

Premierul Emil Boc a participat, joi seara, la o reuniune cu oameni de afaceri, organizată de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană la Palatul Parlamentului.
El s-a scuzat că nu poate sta foarte mult la discuții, ci se va rezuma la un discurs, deoarece trebuie să revină la Guvern pentru a coordona intervenția autorităților în ceea ce privește deszăpezirea.
În discursul susținut în fața oamenilor de afaceri, premierul a amintit că Germania este primul partener comercial și principala piață de export a țării și a arătat că România oferă în prezent stabilitate și predictibilitate, fiind în afara oricărui risc major din UE.
Boc a asigurat că Guvernul nu va aplica măsuri populiste în an electoral, ci va promova doar politici care pot asigura stabilitate economică.
El a aratat. totodată, că există firme atât străine, cât și românești nemulțumite de unele decizii ale justiției și le-a recomandat investitorilor ca în astfel de cazuri să se adreseze Consiliului Superior al Magistraturii, precizând că el susține principiul separării puterilor și faptul că instituțiile statului trebuie să acționeze independent, conform legii.

Acest articol a fost publicat în Economie, Eveniment, Politic și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s