Primul portal de programări medicale online din România

Primul portal pe care pacienţii pot consulta programul medicilor și își pot face programări se numește Consultaclick și a fost lansat de o companie portugheză în România. Consultaclick.com este o platformă online care facilitează accesul la găsirea
şi programarea imediată a unei consultaţii medicale. Accesul va fi gratuit, non-stop, iar pacienții vor putea găsi specialiștii funcţie de zona în care se află (integrare în Google Maps), precum şi în funcţie de tipul de asigurare medicală acceptată. Accesând zona personală a contului, pacientul poate vedea toate programările sale efectuate, poate împărtăşi informaţii cu doctorul său şi poate gestiona procesul de programare al consultaţiei. În plus, pacientul este notificat automat prin SMS şi prin e-mail despre ora programării şi locaţia doctorului, cu o zi înainte, pentru a nu rata consultaţia. Fiecare medic înscris va avea un profil public cu date privind experienţa profesională, incluzând limbile vorbite şi orarul său disponibil pentru programări.

Acest articol a fost publicat în IT si comunicatii, Sanatate și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s