Tentativele de fraudă pe online

În statisticile Payment, România deține 24% dintre clienții care au efectuat tentative de fraudă, cei mai mulți provenind din SUA. Oficialii ePayment estimează că, în 2011, sistemul anti-fraudă al companiei a protejat magazinele online de pierderi de aproximativ 520.000 de euro, în fiecare lună fiind identificate în medie 400 de tentative de fraudă.
Timpul mediu de răspuns pe Hotline pentru preluarea unui astfel de incident este de 25 de secunde, iar volumul tranzacțiilor care au fost recuperate astfel de către departamentul suport pentru clienții ePayment se ridică la alți 520.000 euro în 2011.
Cardurile folosite în tentativele de fraudă sunt emise în proporție de 38% din Statele Unite, 21% din România, 10% din Italia, 10% din Marea Britanie. Restul cardurilor folosite în încercările de a depăși sistemul de securitate ePayment au fost emise din Franța, Australia, Germania, Brazilia și Canada.
În urma localizării persoanelor care au efectuat tentativele de fraudă, a reieșit că acesta provin din România (24%), Statele Unite (33%), Italia (8%), Marea Britanie (7%) și din alte țări precum Franța, Brazilia, Spania, Germania, Columbia.

Acest articol a fost publicat în International, Statistica si recensamant și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s