Cod albastru pentru ISU

Ministerul de Interne a instituit cod albastru pentru ISU, care va rămâne în vigoare până la finalizarea protestelor, a declarat, luni seara, Traian Igaş.
Mii de protestatari s-au strâns din nou în Piaţa Universităţii, pentru a patra zi de manifestaţii. Protestele sunt deocamdată paşnice, oamenii îşi prezintă nemulţumirile şi revendicările, atmosfera este însă tensionată, iar unii demonstranţi au aruncat cu petarde. În Piaţă au ajuns şi studenţii.
Codul albastru ”este o măsură care prevede ca o pătrime din efectivele unităţii trebuie să se prezinte la muncă şi să fie pregătite să intervină, din dispoziţia comandantului unităţii, dacă situaţia o va impune. Este o măsură luată tocmai pentru a se asigura intervenţia în timp real a efectivelor de pompieri, daca situaţia o va impune. Codul albastru este un nivel minim de alertă”, au declarat oficialii MAI.

Acest articol a fost publicat în Aparare nationala, Diverse, Eveniment și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s