CNADNR oferă contracte pentru întreţinerea drumurilor naţionale

În luna februarie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va deschide ofertele pentru serviciile de întreţinere curentă a drumurilor naţionale în perioada 2012 – 2014 în zona Bucureştiului şi la alte trei direcţii de drumuri. Astfel pe data de 9 februarie 2012, agenţii economici care urmează să participe la licitaţii vor putea depune ofertele, iar deschiderea acestora se va face după următorul program: pe 10 februarie 2012 – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, pe 13 februarie 2012 – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, 14 februarie 2012 – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj şi 15 februarie 2012 – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.
Valoarea totală a contractelor este de 205 milioane de euro, fără TVA, urmând ca în prima parte a anului să fie scoasă la licitaţie întreţinerea a 8.700 de kilometri de drumuri naţionale.
Contractele prevăd un cost standard pentru activităţile de vară şi pentru întreţinerea drumului pe vreme de iarnă la care standardul de cost variază în funcţie de numărul de vehicule care tranzitează sectorul respectiv de drum.
În contracte se va menţiona mărimea plăţii daunelor  compensatorii pentru neîndeplinirea totală a unei comenzi şi pentru neîndeplinirea parţială a unei comenzi de asemenea şi pentru neexecutarea totală a unei comenzi.

Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Economie, IMM, Transporturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s