Programul „Rabla” în 2012

Valoarea voucherului acordat, pentru anul 2012, în cadrul „Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional” persoanelor care îşi casează autoturismele vechi va rămâne la 3.800 de lei, a declarat Ministrul Mediului.  Acest program va demara cel mai probabil în luna februarie 2012.
Ministrul Mediului a menţionat că în primă etapă în program vor intra 30.000 de autoturisme, urmând ca numărul lor să fie suplimentat, dacă este cazul. O persoană poate folosi, ca şi până acum, 3 vouchere.
În 2012, prin Programul „Rabla” se vor putea achiziţiona şi maşini electrice sau hibrid. Pentru anul în curs, suma alocată prin program pentru achiziţionarea de autovehicule cu sistem de propulsie electric şi/sau hibrid a fost de 5.000.000 lei.
De la început de când a fost dat startul programului „Rabla” peste 108.000 de autovehicule mai vechi de 10 ani au fost casate şi s-au cumpărat în jur de 26.000 de autovehicule noi.

Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Economie, Transporturi și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Programul „Rabla” în 2012

  1. GEO zice:

    DE CE LASA GUVERNUL CA OAMENII SA SE INSELE UNII PE ALTII SI NU ACHITA CU BANI ADEVARATI MASINILE CASATE?? NU AR FI MAI CORECT ASA?UNII POATE NU AU NEVOIE DE A 2-A MASINA SAU PUR SI SIMPLU NU AU NEVOIE DE MASINA.INCERCATI VARIANTA PROPUSA DACA SINTETI ONESTI,DAR NU CRED…

  2. GEO zice:

    POATE GASITI SI ALTA DENUMIRE LA ACEST PROGRAM,SUNA RAU ”RABLA”,DACA TOT VRETI SA FIE SI COMPLETE SI FUNCTIONALE…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s