Internetul în plină folosinţă

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 ani şi persoanele cu studii superioare folosesc internetul în proporţie de peste 90%, procentaj care scade pe măsură ce vârsta utilizatorilor creşte, potrivit datelor dintr-un studiu realizat recent.
De asemenea, unul din cinci români din mediul urban realizează cel puţin o dată pe lună tranzacţii bancare prin internet, un procentaj mai ridicat, de peste 28%, fiind întâlnit în rândul persoanelor cu vârsta între 19 şi 34 de ani.
Dintre toţi cei care utilizează Internetul, 79% sunt online zilnic. Acest lucru demonstrează că cei care descoperă acest spaţiu virtual îl îmbrăţişează pe deplin, incluzând sesiunile online în rutina de zi cu zi.
Şi nivelul educaţiei este un factor care influenţeaza deschiderea persoanelor către utilizarea internetului. Persoanele mai educate folosesc într-o măsura mai mare internetul, procentajul ajungând în cazul celor cu studii superioare la 93%. Studiul este reprezenativ la nivel urban, a fost realizat în luna august, pe un eşantion de 800 de persoane, femei şi bărbaţi, între 16 şi 64 de ani.

Acest articol a fost publicat în IT si comunicatii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s