Marți se decide soarta lui Mircea Geoană în PSD

Comitetul Executiv al PSD se va pronunţa, marţi, prin vot, asupra recomandării făcută de Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală (CNAIM), ca preşedintele Senatului, Mircea Geoană, fost preşedinte al formaţiunii, să fie exclus din partid.
Pe 13 noiembrie, Comisia de integritate a PSD a decis, cu 43 de voturi „pentru”, cinci „împotrivă” şi două abţineri, să recomande Comitetului Executiv Naţional excluderea lui Mircea Geoană din partid. Decizia a fost luată înainte ca Geoană să ajungă la sediul partidului, unde fusese invitat ca să îşi susţină punctul de vedere.
Comitetul Executiv al PSD a fost convocat pentru 22 noiembrie, la şedinţă fiind invitat şi Mircea Geoană, în cazul căruia există o recomandare de excludere din partid.
În ultima perioadă au apărut informaţii privind un partid politic pe care îl va iniția Geoană după ce va fi exclus din PSD. O parte dintre liderii judeţeni ai PSD, precum şi câţiva parlamentari i-au promis sprijin lui Mircea Geoană, dacă acesta va decide înfiinţarea unui nou partid, după iminenta excludere din PSD, la Comitetului Executiv din 22 noiembrie.

Acest articol a fost publicat în Eveniment, Politic și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s