CNPP a aprobat procesul – verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor

În Monitorul Oficial al României a fost publicat Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice nr. 1077/2011, act normativ ce aprobă modelul, conţinutul formularului tipizat şi caracteristicile de tipărire ale procesului – verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor, prevăzut în anexa nr. 1 din ordin. Constatarea contravenţiilor prevăzute la art. 102 alin. (1) din Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale, republicată, cu modificările ulterioare, şi aplicarea amenzilor pentru săvârşirea acestora se fac de către personalul împuternicit al Casei Naţionale de Pensii Publice, respectiv al caselor teritoriale de pensii, prevăzut în anexa nr. 2 la noul act normativ.
Stabilind că personalul desemnat potrivit anexelor, Direcţia management resurse umane din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice şi directorii executivi ai caselor teritoriale de pensii vor duce la îndeplinire prevederile sale, Ordinul 1077/2011 prevede că, la data intrării în vigoare, îşi încetează aplicabilitatea prevederile deciziei privind aprobarea procesului – verbal de constatare a contravenţiilor şi de aplicare a sancţiunilor.

Acest articol a fost publicat în Asigurari sociale, Diverse și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s