Declarația 112 depusă online din 1 iulie 2011

Începând cu 1 iulie 2011 contribuabilii vor trebui să depună Declarația 112 numai online prin intermediul certificatului digital calificat pentru semnătură electronică. Prețul mediu al certificatului digital pentru semnătură electronică este, în medie, de 50 euro.
Lista furnizorilor de servicii de certificare acreditați în condițiile Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică, se găsește pe site-ul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, http://www.mcsi.ro sau pe http://www.anaf.ro.
Certificatul digital este valabil un an. Cu un singur certificat se pot semna declarațiile fiscale pentru mai mulți contribuabili. În cazul în care sunt mai mulți angajați pentru semnarea electronică a declarațiilor fiscale, pentru fiecare angajat se obține un certificat digital pe o adresă proprie de e-mail. Certificatul digital calificat obținut trebuie să fie confirmat de firma care l-a eliberat.
Ultimele declarații care se vor depune la ghișeu vor fi cele aferente lunii mai, cu termen de declarare 25 iunie 2011.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s