Proiecte din domeniul transporturilor aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat un set de acte normative care includ măsuri necesare pentru aprobarea și implementarea mai multor proiecte privind reabilitarea, modernizarea și echiparea cu instalații performante a unor stații și secții de circulație pe calea ferată.
Proiectele sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Transporturi, în valoare totală de 283 de milioane de euro.
Obiectivele principale ale proiectelor sunt: Modernizarea unor stații de cale ferată din România, care vizează reabilitarea și modernizarea a 16 stații de cale ferată,  modernizarea instalațiilor și dotărilor unor stații și circuite de cale ferată. Printre proiectele importante se numără: „Modernizarea instalațiilor de centralizare electromecanică pe secția de circulație Ilia – Lugoj”,  „Modernizarea instalațiilor de centralizare electromecanică pe secția de circulație Siculeni – Adjud”, “Modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată” și „Sistemul de detectare a cutiilor de osii supraîncălzite și a frânelor strânse”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Transporturi și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s