Derularea programelor din domeniul protecţiei persoanelor cu handicap

A fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 353/2011 privind modificarea unor acte normative referitoare la derularea programelor de interes naţional în domeniul protecţiei drepturilor persoanelor cu handicap.
Conform modificărilor se prelungesc termenele de derulare a unor programe de interes naţional în domeniul protecţiei drepturilor persoanelor cu handicap şi se stabileşte bugetul aferent acestor programe.
Astfel, pentru pogramul “Restructurarea instituțiilor de tip vechi destinate persoanelor adulte cu handicap și crearea de servicii alternative de tip rezidențial”, prevăzut de HG nr. 628/2009, i s-a stabilit termenul de finalizare până la data de 31 decembrie 2011, având alocată suma de 2.818 mii lei, prevăzută în bugetul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, iar programul “Dezvoltarea serviciilor sociale pentru persoane adulte cu handicap prin înființarea de servicii sociale alternative de tip rezidențial pentru persoanele adulte cu handicap”, prevăzut de HG nr. 1073/2010, va avea o perioadă de derulare de 3 ani, respectiv 2010 – 2012. Bugetul aferent acestui program este de 5.322 mii lei.

Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s