Normele metodologice pentru implementarea unitară a proiectelor prioritare din cadrul Programului naţional de dezvoltare a infrastructurii au fost aprobate

Guvernul României a adoptat hotărârea prin care aprobă Normele metodologice pentru implementarea unitară a proiectelor prioritare din cadrul Programului naţional de dezvoltare a infrastructurii, aprobat prin O.U.G. nr.105/2010, gestionate de Ministerul Mediului şi Pădurilor, care mai este şi ordonator principal de credite. Astfel, proiectele prioritare se vor gestiona prin Ministerul Mediului şi Pădurilor pentru „Programele multianuale de mediu şi gospodărirea apelor” – care constă în realizarea sistemelor integrate de alimentare cu apă şi canalizare – epurare a apelor menajere, asigurarea alimentării cu apă a localităţilor la standarde europene şi extinderea şi/sau modernizarea reţelelor de distribuţie a apei şi a reţelei de canalizare – epurare a apelor uzate menajere -, şi prin Administraţia Naţională „Apele Române” pentru „Infrastructura în domeniul gospodăririi apelor, lucrări hidrotehnice de apărare împotriva inundaţiilor, mărirea gradului de siguranţă a barajelor şi reabilitarea şi protecţia zonei costiere” – care constă în realizarea lucrărilor hidrotehnice de apărare împotriva inundaţiilor, mărirea gradului de siguranţă a barajelor şi reabilitarea şi protecţia zonei costiere.

Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s