Preţuri pentru materialele lemnoase

Materialele lemnoase confiscate, de către organele silvice, organele de poliţie, de organele care exercită controlul financiar-fiscal din cadrul Ministerului Economiei şi Finanţelor, precum şi ale Gărzii Financiare, conform art. 4 alin. (7), din HG nr. 996/2008 pentru aprobarea Normelor referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, sunt comercializate.
Calculul contravalorii materialelor lemnoase se face la preţuri de referinţă, pe specii şi sortimente, stabilite anual în raport cu valoarea de circulaţie a materialelor lemnoase, prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale care răspunde de silvicultură, pe baza preţului pieţei, rezultat prin calcularea mediei ultimelor preţuri de vânzare, comunicate de administratorii fondului forestier proprietate publică, care au vândut sortimentul respectiv în ultimele 6 luni.
Prin Ordinul Ministerului Mediului şi Pădurilor nr. 883/2011, act legislativ publicat în Monitorul Oficial nr. 143 din 25 februarie 2011, a fost aprobată lista acestor preţuri de referinţă pentru anul 2011.

Acest articol a fost publicat în Industrie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s