Super-prețuri la executări silite

Acum, la executări silite, puteți găsi casele, maşinile, terenurile și bunurile necesare ca să puteți începe o afacere. Dacă unele bunuri au preţuri interesante deja de la prima licitaţie, altele se vând mai greu, iar la a doua sau a treia licitaţie le puteți lua la un super-preț, scrie Mediafax.
La aceste licitații puteți găsi, de regulă, tot ce se poate cumpăra prin credit, bunuri ale căror rate nu au mai fost plătite sau bunuri care sunt executate de Fisc, pentru că proprietarul nu şi-a achitat dările către stat.
Potrivit sursei citate, orice licitaţie de executare silită are un preţ de începere, care este, de regulă, preţul la care bunul a fost evaluat. Dacă nu se vinde, la noua licitaţie, preţul de pornire va cobori la 75% din cel la care a fost evaluat şi tot aşa. În cazul unei case, potrivit site-ului executari.com, preţul de vânzare al imobilului la valoarea de circulaţie este stabilit de către executorul judecătoresc împreună cu părţile, solicitând în același timp părerea unui expert.

 

Despre focsaneanu

Momentan nu am multe de spus, de aceea am deschis blog, ca sa scriu.
Acest articol a fost publicat în Domeniul financiar - bancar și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s